Ovih 6 sitnica košta ispod 10 eura, a vaš će dom učiniti funkcionalnijim nego ikad

Ovih 6 sitnica košta ispod 10 eura, a vaš će dom učiniti funkcionalnijim nego ikad

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSTOJI mnogi jednostavnih načina na koje si možete olakšati život. Kad su već kućanski poslovi, koje većina ljudi ne voli, dio naših života, naravno da ćemo se potruditi maksimalno ih olakšati. Stoga smo vam odlučili otkriti nekoliko proizvoda koji život znače, a koštaju manje od 10 eura.

Maleno, praktično i povoljno

Ovi su proizvodi toliko korisni i lako nabavljivi da ih možete ubaciti nekome u poklon i nema sumnje da će primatelju izmamiti osmijeh na lice. Vlasnicima kućnih ljubimaca dobro će doći uređaj za uklanjanje dlaka i mucica s odjeće i pokrivača. Uređaj nježno čisti te neće oštetiti tkaninu na kojoj se koristi.

Jeste li primijetili koliko je recepata na internetu na žlice i čaše, umjesto na grame? Ako volite neprestano isprobavati nove recepte, komplet mjernih čaša i žlica će vam biti veoma koristan. Nema više provjeravanja koliko grama je u 3/4 čaše, sve jasno piše na samom proizvodu.

Za ljubitelje pripreme jela koristan će biti i ribež s posudom kako biste izbjegli nered u kuhinji. Uostalom, kad ribate, svakako to činite u neku posudu, tako da je ovaj 2 u 1 proizvod sve što vam treba. U IKEA-i možete kupiti komplet od četiri komada.

Ovakva silikonska zaštita rađena je od silikona, a njezin je zadatak da zaštiti vaše podove od mrvica i tekućine koji se lako uvuku između kuhinjskih elemenata. Ima antistatičku funkciju te se na nju ne lijepi prašina. Lako se čisti. “Savršen proizvod za zaštitu rupa između elemenata” glasi komentar na Amazonu.

Brtvena traka izuzetno je korisna za različite vrste izolacije, uključujući termoizolaciju, jer pomaže u zatvaranju pukotina ili prostora oko vrata i prozora. Kad krene zima, takve su trake među popularnijima. Možete ih koristiti u kupaonici kako biste zaštitili rubove kade od skupljanja vlage te u svrhu zaštite od buke. Vrlo koristan ulog koji mnogi često previde.

Kad se probudite usred noći da biste otišli na WC, a ne želite paliti svjetlo koje će vas razbuditi, logično je rješenje noćno svjetlo. U ovom slučaju noćnu lampicu postavljate na WC školjku, a aktivira se automatski kad joj priđete. Radi samo kad je mračno, tako da se neće bespotrebno paliti tijekom dana, a svijetli u nekoliko različitih boja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *